Presentatie Als ik bezig ben, denk ik niet zoveel - Aan de Slag!
16729
post-template-default,single,single-post,postid-16729,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Presentatie Als ik bezig ben, denk ik niet zoveel

09 jun Presentatie Als ik bezig ben, denk ik niet zoveel

Op 2 juni, tijdens de Inspiratiemiddag Aan de Slag, presenteerde Monika Smit van het WODC haar onderzoek naar het belang van activering in gezinslocaties.

De Gezinslocaties meldden alleen maar positieve resultaten van de pilot activering. Het kwam de sfeer in het centrum ten goede, en ook de gezondheid van de deelnemers. Maar er waren geen aantoonbare resultaten voor wat betreft terugkeermotivatie.

Zie haar presentatie hier.